Sunday, January 12, 2014
Varm kartoffelsalat med wienerpølser
Arbejdstid: 20 min.
Stege/kogetid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
500 g kartofler (kogte, pillede og skåret i skiver)
2-3 gode wienerpølser
1 stort løg (hakket)
1 spsk smør (15 g)
½ dl hvidvins- eller æblecidereddike
ca. 2 dl vand
lidt salt og friskkværnet
peber
Pynt: evt. 1 spsk
purløg (klippet)
Tilbehør: ketchup og sennep
Sådan gør man:
1. Smelt smørret i en gryde og steg løgene klare et par min.
2. Rør, så de ikke brænder på. Tilsæt eddike og vand og lad det koge op.
3. Tilsæt kartoffelskiverne og bring det i kog under omrøring. Skær pølserne i stykker på 2-3 cm.
4. Læg dem i gryden, rør rundt, sluk og lad dem trække færdig ca. 10 min.
5. Smag til med salt og peber. Drys evt. med purløg lige før servering.
Sent via BlackBerry® device provided by TBayTel.
Stege/kogetid: 30 min.
Ikke fryse-egnet
500 g kartofler (kogte, pillede og skåret i skiver)
2-3 gode wienerpølser
1 stort løg (hakket)
1 spsk smør (15 g)
½ dl hvidvins- eller æblecidereddike
ca. 2 dl vand
lidt salt og friskkværnet
peber
Pynt: evt. 1 spsk
purløg (klippet)
Tilbehør: ketchup og sennep
Sådan gør man:
1. Smelt smørret i en gryde og steg løgene klare et par min.
2. Rør, så de ikke brænder på. Tilsæt eddike og vand og lad det koge op.
3. Tilsæt kartoffelskiverne og bring det i kog under omrøring. Skær pølserne i stykker på 2-3 cm.
4. Læg dem i gryden, rør rundt, sluk og lad dem trække færdig ca. 10 min.
5. Smag til med salt og peber. Drys evt. med purløg lige før servering.
Sent via BlackBerry® device provided by TBayTel.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Stop Smoking
About Me
My Blog List
featured-video
About This Blog
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum
featured-content2
Lorem
featured-content2
Lorem
featured-content2
featured-content2
Labels
- Alt Godt fra Havet (1)
- Bagværk (1)
- Bryg og Drinks (1)
- Fars Retter (3)
- Sovs (2)
Sulky Rollo vimeo
Olde Grouch YouTube
Labels
- Alt Godt fra Havet (1)
- Bagværk (1)
- Bryg og Drinks (1)
- Fars Retter (3)
- Sovs (2)
0 comments: