Thursday, January 9, 2014
Dana Burger 4
Egentlig hvilkensomhelst slags blendede kogte bælgfrugter - rør revne grøntsager efter smag (eller hvad du har ) i - glem ikke løg og hvidløg! Saml 'farsen' med et æg eller to, rør evt lidt reven ost i. Gavmildt med salt og peber.
En anden mulighed, som jeg er glad for, er portobellosvampe (kun hatten), hvor du fylder hullet efter stokken med fintskårne porrer + løg. Krydr med hvidløgssalt og peber, og steg på panden til svampen begynder at slippe sin væde.
Sent via BlackBerry® device provided by TBayTel.
En anden mulighed, som jeg er glad for, er portobellosvampe (kun hatten), hvor du fylder hullet efter stokken med fintskårne porrer + løg. Krydr med hvidløgssalt og peber, og steg på panden til svampen begynder at slippe sin væde.
Sent via BlackBerry® device provided by TBayTel.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
8 years, 51 weeks, 3 days, 17 hours, 9 minutes, and 0 seconds
- Alt Godt fra Havet (1)
- Bagværk (1)
- Bryg og Drinks (1)
- Fars Retter (3)
- Sovs (2)
- Alt Godt fra Havet (1)
- Bagværk (1)
- Bryg og Drinks (1)
- Fars Retter (3)
- Sovs (2)
0 comments: