Thursday, January 9, 2014

Dana Burger 4

Egentlig hvilkensomhelst slags blendede kogte bælgfrugter - rør revne grøntsager efter smag (eller hvad du har ) i - glem ikke løg og hvidløg! Saml 'farsen' med et æg eller to, rør evt lidt reven ost i. Gavmildt med salt og peber.

En anden mulighed, som jeg er glad for, er portobellosvampe (kun hatten), hvor du fylder hullet efter stokken med fintskårne porrer + løg. Krydr med hvidløgssalt og peber, og steg på panden til svampen begynder at slippe sin væde.
Sent via BlackBerry® device provided by TBayTel.

0 comments:

Stop Smoking

About Me

My Photo
Bosenberg
...endnu ikke noget at skrive hjem om...
View my complete profile

My Blog List

featured-video

About This Blog

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

featured-content2

Lorem

featured-content2

Lorem

featured-content2

featured-content2

Sulky Rollo vimeo

Olde Grouch YouTube

We're all ears:

Followers